Винницкая епархия


У Спасо-Преображенському монастирі с. Галайківці відбулося архієрейське богослужіння.

5 квітня архієпископ Вінницький і Могилів-Подільський Симеон звершив Божественну літургію Передосвячених Дарів у Спасо-Преображенському чоловічому монастирі у с. Галайківці Мурованокуриловецького району.

 

Архієпископ Симеон звершив Божественну літургію Передосвячених Дарів у Жмеринському благочинні.

4 квітня архієпископ Вінницький і Могилів-Подільський Симеон звершив Божественну літургію Передосвячених Дарів у храмі Архістратига Божого Михаїла у с. Мала Жмеринка Жмеринського району.

 

Архієпископ Симеон звершив заупокійну Божественну літургію у Спасо-Преображенському кафедральному соборі.

2 квітня, в поминальну суботу, архієпископ Симеон звершив заупокійну Божественну літургію у Спасо-Преображенському кафедральному соборі.

 

Архієпископ Симеон звершив Божественну літургію Передосвячених Дарів у Літинському благочинні.

1 квітня архієпископ Вінницький і Могилів-Подільський Симеон звершив Божественну літургію Передосвячених Дарів у храмі Різдва Пресвятої Богородиці с. Журавне Літинського району.

 

Архієпископ Симеон звершив Божественну літургію у Богоявленському (Хрестовоздвиженському) храмі м. Вінниці.

27 березня, в третю неділю Великого посту – Хрестопоклінну, архієпископ Симеон звершив Божественну літургію у Богоявленському храмі Хрестовоздвиженської громади м. Вінниці. Після літургії владика відправив молебень перед хрестом, у який вкладена частка Животворящого Хреста, на якому був розіп’ятий Господь Ісус Христос.

 
Другие статьи...


Mail.ru Rambler's Top100 logoSlovo.RU