Винницкая епархия


Архієпископ Симеон започаткував традицію служіння нічних Божественних літургій у Спасо-Преображенському кафедральному соборі.

В ніч з 25 на 26 березня архієпископ Симеон звершив Божествнну літургію у нижньому храмі Спа-со-Преображенського кафедрального собору на честь святих безсрібників Косьми і Даміана. Цим богослужінням владика започаткував традицію звершення нічних Божественних літургій у кафед-ральномусоборі щотижня, з п’ятниці на суботу, протягом всього року.

 

Архієпископ Симеон звершив Божественну літургію Передосвячених Дарів у м. Бар.

23 березня архієпископ Вінницький і Могилів-Подільський Симеон звершив Божественну літургію Передосвячених Дарів у Свято-Успенському храмі м. Бар.

 

В день пам’яті 40 мучеників Севастійських архієпископ Симеон звершив літургію Передосвячених Дарів у Лемешівському монастирі.

22 березня, в день свята 40 мучеників Севастійських, архієпископ Симеон звершив Божественну літургію Передосвячених Дарів у Свято-Іоанно-Богословському монастирі с. Лемешівка Калинівського району.

 

Архієрей звершив Божественну літургію у Спасо-Преображенському соборі.

20 березня, у другу неділю Великого посту, архієпископ Симеон звершив Божественну літургію у Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Вінниці.
 

ВИННИЦКАЯ ЕПАРХИЯ. Четверо архиереев и более 40 священников молились в Браилове в день праздника в честь Браилово-Ченстоховской иконы Пресвятой Богородицы

19 марта, в день праздника в честь Браилово-Ченстоховской иконы Пресвятой Богородицы, в Свято-Троицком Браиловском женском монастыре прошли торжества. На празднование прибыли священнослужители и паломники из разных городов и сел Украины.

 
Другие статьи...


Mail.ru Rambler's Top100 logoSlovo.RU